2013 m. rugsėjo 25 d., trečiadienis

APELSINŲ SALOTOS SU LEDAIS

APELSINŲ SALOTOS SU LEDAIS

balai: 10
šaltinis:http://www.dansukker.lt/lt/ikvepimas/visu-metu-patiekalai/kaledu-patiekalai/kaledu-desertai.aspx


PRODUKTAI:

4–6 apelsinai be kauliukų
100 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
50 ml vandens
1 arbat. šaukšt. „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
0,5 arbat. šaukšt. malto cinamono
50 g graikinių riešutų

KAIP GAMINTI:

  1. Kruopščiai nuplaukite vieną apelsiną. Nulupkite žievelę ir ją supjaustykite. Po to nulupkite baltą apelsino odelę ir supjaustykite apelsiną. Nulupkite baltas apelsinų odeles. Supjaustykite apelsinus ar išimkite minkštimus iš baltų odelių. 
  2. Sudėkite ant lėkštučių ar didesnės lėkštės.
  3.  Stambius graikinių riešutų gabaliukus užberkite ant apelsinų. 
  4. Puode sumaišykite sirupą, vandenį, vanilinį cukrų ir cinamoną, užvirinkite. Išpilkite mišinį ant apelsinų.
  5. Patiekti su ledais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą