2014 m. vasario 20 d., ketvirtadienis

TARTALETES D'ESPINACS

TARTALETES D'ESPINACS

ieškojau užkandžių receptų susijusių su filo tešla ir radau tikrai labai skanų receptuką:)

balai:10
šaltinis:http://culleraderoure.wordpress.com//?s=filo&search=Ir


PRODUKTAI:

filo tešla
krevetės
špinatai
pinijų riešutai
česnakas
džiugo ar parnižo sūrio

KAIP GAMINTI:

  1. Špinatus nuplikome su verdančiu vandeniu, tuomet juos dedame į labai šalta ir palaikom kol atvės, tuomet nusausinam ir supjaustom. tokiu būdu nuplauti špinatai nepraras žalios spalvos.
  2. Pakepame smulkitą česnako skiltelę aliejuje, sudedame špinatus viską pakepinam, sudedame pinijų riešutus, galima dėti ir migdolų plokšteles, dedame žiupsnelį druskos ir pipirų.
  3. Sutarkuojam sūri ir sumaišom su špinatais.
  4. Filo tešlą (3sluoksnius)sudedame i keksiukų formelias, dedame špinatus ir kepame įkaitintoje orkaitėje (200C) 10min.
  5. Kol kepa, pakepiname krevetes, kaip kam skaniau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą