2014 m. vasario 20 d., ketvirtadienis

UPĖTAKIO TARTAR

UPĖTAKIO TARTAR

kitą kartą tikrai daryčiau su lašiša,  dėl ryškios spalvos ir skonis šiek tiek skirtusi, bet tikrai buvo labai skanu ir su upėtakiu.

balai:10
šaltinis: Valgau be sąžinės graužimo




PRODUKTAI:

šviežios lašišos filė
raudonas svogūnas(pagal skonį)
šlakelio alyvuogių aliejaus
šaukštelio kaparėlių
citrinos sulčių ir citrinos tarkuotos žievelės, pagal skonį
druskos ir pipirų pagal skonį

KAIP GAMITI:

  1. Lašišos filė sukapojame ir sumaišome su kaparėliais, smulkintu svogūnu, aliejumi, citrina, druska ir pipirais.
  2. Palaikome pora valadų įsiskonėti.
  3. SKANAUJAM :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą