a la FLORENTINAI
balai:10
šaltinis: Kristina:)
PRODUKTAI:
skardinė kondensuoto pieno
250 g sausų kukurūzų dribsnių (cornflakes)
aguonų
sezamo sėklų
KAIP GAMINTI:
Orkaitę įkaintinti iki 190 C, pasiruošti skardas, kuriose kepsime. Skardas ištiesti kepimo popieriumi.
Svarbu, kad kondensuotas pienas būtų ne iš šaldytuvo, o kambario temperatūros ir takus. Jei ne, tuomet jį reikia truputį pašildyti atskirai dubenėlyje arba karšto vandens vonelėje.
Svarbu, kad kondensuotas pienas būtų ne iš šaldytuvo, o kambario temperatūros ir takus. Jei ne, tuomet jį reikia truputį pašildyti atskirai dubenėlyje arba karšto vandens vonelėje.
Ant dribsnių užpilti kondensuotą pieną, sumaišyti. Masė taps klampi, bet dribsniai nepaskęs kondensuotame piene. Užbarstyti aguonų ir sezamo sėklų, pamaišyti.
Dėti po šaukštą ir formuoti lizdelius – krūveles į skardą ant kepimo popieriaus ir kepti maždaug 7 minutes. Žiūrėti, kad nesudegtų, bet turi truputį pakeisti spalvą.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą