labai patiko:) tik dėjau mažiau cukraus ir sviesto, bet čia , kaip kam patinka :)
balai:10
šaltinis: knyga "DESERTAI"
PRODUKTAI;
Tešlai:
200 g miltų
100 g sviesto
40 g cukraus
2 trynių
4 obuolių
70g sviesto (dėjau mažiau)
100g cukraus (naudojau mažiau, pora šaukštų)
KAIP GAMINTI:
- išsijokite miltus ir ištrinkite sviestą.
- įmaišykite cukrų.
- išplakti trynius ir supilti į birius produktus.
- maišykite kol susidarys trapi tešla.
- palaikykite šaldytuve 30min.
- obuolius supjaustykite skiltelėm ir suklokite ant iškočiotos tešlos.
- užtepkite obuolius lyditu sviestu.
- apibarstykite cukrumi.
- kepti 45min 190c
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą