2014 m. sausio 24 d., penktadienis

PRANCŪZIŠKAS OBUOLIŲ PYRAGAS

PRANCŪZIŠKAS OBUOLIŲ PYRAGAS
labai patiko:)  tik dėjau mažiau cukraus ir sviesto, bet čia , kaip kam patinka :)

balai:10
šaltinis: knyga "DESERTAI"


PRODUKTAI;

Tešlai:
200 g miltų
100 g sviesto
40 g cukraus
2 trynių

4 obuolių
70g sviesto (dėjau mažiau)
100g cukraus (naudojau mažiau, pora šaukštų)


KAIP GAMINTI:

  1. išsijokite miltus ir ištrinkite sviestą.
  2. įmaišykite cukrų.
  3. išplakti trynius ir supilti į birius produktus.
  4. maišykite kol susidarys trapi tešla.
  5. palaikykite šaldytuve 30min.
  6. obuolius supjaustykite skiltelėm ir suklokite ant iškočiotos tešlos.
  7. užtepkite obuolius lyditu sviestu.
  8. apibarstykite cukrumi.
  9. kepti 45min 190c

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą