APELSINŲ SALOTOS SU LEDAIS
balai: 10
šaltinis:http://www.dansukker.lt/lt/ikvepimas/visu-metu-patiekalai/kaledu-patiekalai/kaledu-desertai.aspx
PRODUKTAI:
4–6 apelsinai be kauliukų
100 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
50 ml vandens
1 arbat. šaukšt. „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
0,5 arbat. šaukšt. malto cinamono
50 g graikinių riešutų
KAIP GAMINTI:
- Kruopščiai nuplaukite vieną apelsiną. Nulupkite žievelę ir ją supjaustykite. Po to nulupkite baltą apelsino odelę ir supjaustykite apelsiną. Nulupkite baltas apelsinų odeles. Supjaustykite apelsinus ar išimkite minkštimus iš baltų odelių.
- Sudėkite ant lėkštučių ar didesnės lėkštės.
- Stambius graikinių riešutų gabaliukus užberkite ant apelsinų.
- Puode sumaišykite sirupą, vandenį, vanilinį cukrų ir cinamoną, užvirinkite. Išpilkite mišinį ant apelsinų.
- Patiekti su ledais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą