balai:8
šaltinis:JI24.LT
2 asmenims
200 g varškės
3 kiaušiniai
2 v.š miltų
2 v.š sviesto
žiupsnelis druskos
2 v.š cukraus
žiupsnelis cinamono
KAIP GAMINTI:
1. Į varškę įmuškite tris kiaušinių trynius ir gerai išmaišykite, kad
būtų visiškai vientisa masė. Tada berkite miltus, druską, cukrų,
cinamomą ir dar kartą gerai išmaišykite.
2. Baltymus išplakite iki standžių putų ir sukrėskite į varškės masę.
3. Keptuvėje išlydykite sviestą,
sukrėskite varškės masę ir ją išlyginkite per visą keptuvę (turėtų būti
maždaug 1 cm storio blynas).
4. Varškės omletą apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.
5. Supjaustykite gabalėliais (panašiai kaip picą). Tiekite su mėgstama uogiene, jogurto ar kitokiu desertiniu padažu.
aš kepiau orkaitėj, nes dariau iš dvigubos porcijos.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą