balai: 10
aš kolkas neragavau:)bet ragautojas įvertino aukščiausiu balu :)sakė labai gerai išmarinuota mėsa:)
na štai ir aš tapau ragautoja šios mėsytės. Tikrai Labai skanu. net pati nustebau :)ypač tiko marinuoti salierai:)
šaltinis:http://www.nidosreceptai.lt/pagrindiniai-patiekalai/vyne-marinuotas-avienos-kumpis-su-saldziomis-bulvemis-ir-brokoliais-su-sezamu/
PRODUKTAI:
1.5kg avienos kumpis
malti juodieji pipirai
maltas kuminas
aštri raudonoji paprika
druska
šviežias rozmarinas
šviežias čiobrelis
taurė raudono vyno
česnako
KAIP GAMINTI:
- Subadyti mėsą peiliu.
- Susmulkinti česnaką.
- Įtrinti prieskoniais ir apipilti vynu.
- Marinuoti pora dienų, aš marinavau tik dieną.
- kepti 1h45min 200C (kepti kepimo rankovėje)po valandos kepimo, rankove apversti, kad ir kita pusė mėsytės pasitroškintu vyne, aš kepdama neapverčiau, tad labai ryškiai jutau skonio skirtuma, kur kepė vyne , mėsyte ypač skani.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą