2013 m. vasario 21 d., ketvirtadienis

VYNE MARINUOTAS AVIENOS KUMPIS

VYNE MARINUOTAS AVIENOS KUMPIS

balai: 10
aš kolkas neragavau:)bet ragautojas įvertino aukščiausiu balu :)sakė labai gerai išmarinuota mėsa:)
na štai ir aš tapau ragautoja šios mėsytės.  Tikrai Labai skanu. net pati nustebau :)ypač tiko marinuoti salierai:)
šaltinis:http://www.nidosreceptai.lt/pagrindiniai-patiekalai/vyne-marinuotas-avienos-kumpis-su-saldziomis-bulvemis-ir-brokoliais-su-sezamu/





PRODUKTAI:
1.5kg avienos kumpis
malti juodieji pipirai
maltas kuminas
aštri raudonoji paprika
druska
šviežias rozmarinas
šviežias čiobrelis
taurė raudono vyno
česnako

KAIP GAMINTI:
  1. Subadyti mėsą peiliu.
  2. Susmulkinti česnaką.
  3. Įtrinti prieskoniais ir apipilti vynu.
  4. Marinuoti pora dienų, aš marinavau tik dieną.
  5. kepti 1h45min 200C (kepti kepimo rankovėje)po valandos kepimo, rankove apversti, kad ir kita pusė mėsytės pasitroškintu vyne, aš kepdama neapverčiau, tad labai ryškiai jutau skonio skirtuma, kur kepė vyne , mėsyte ypač skani.
Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą