balai:8
Labai sotūs blynai. Kitą kartą, jei kepčiau, tai obuolį pjaustyčiau kubeliais
šaltinis:ji.lt
5 asmenims
PRODUKTAI:
Manai: 200 g
Kefyras: 1 st.
Kiaušiniai: 1 vnt.
Cukrus: 1 žiupsnelis
Obuoliai: 2 vnt.
Kepimo milteliai: 1 arbat. š. (žiupsnelis (nebūtinai))
Cinamonas: 1 žiupsnelis
1. Manų kruopas užpilkite kefyru ir 20 minučių brinkinkite.
2. Į išbrinkusią masę įmuškite kiaušinį,
pagal skonį berkite cukraus, tarkuotų obuolių, pagardinkite cinamonu.
Jei norite, kad blyneliai dailiai iškiltų, įberkite žiupsnelį kepimo
miltelių.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą