2013 m. sausio 19 d., šeštadienis

KARŠTOS SALOTOS

KARŠTOS SALOTOS

balai:10 man labai patiko
šaltinis:JI24.lt
3asmenims sočiai pavalgyti




PRODUKTAI:

2 paprikos
1 svogūnas
2 skiltelės česnako
1 stiebas saliero
5 vnt saulėje džiovintų pomidorų (aliejuje)
1st. juodųjų alyvuogių
200g fetos
1v.š sviesto
druskos
1a.š provanso žolelių

KAIP GAMINTI:

1. Nulupkite ir stambiai supjaustykite svogūną ir salierą.
2. Nuvarvinkite saulėje džiovintus pomidorus, supjaustykite šiaudeliais.
3. Paprikas perpjaukite pusiau, pašalinkite sėklas, supjaustykite šiaudeliais arba kubeliais.
4. Keptuvėje įkaitinkite sviestą, sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol svogūnų gabalėliai įgaus auksinį atspalvį, išspauskite česnaką. Sudėkite paprikas, ir salierą trumpai pakepinkite. Įmaišykite saulėje džiovintus pomidorus ir alyvuoges, pagal skonį pasūdykite.
5. Sudėkite daržoves į karščiui atsparų kepimo indą, ant viršaus uždėkite kubeliais pjaustyto sūrio, pabarstykite prieskoninėmis žolelėmis ir pašaukite trumpam į karštą orkaitę. Tiekite su skrudinta baltos duonos riekele.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą