2013 m. sausio 24 d., ketvirtadienis

VIŠTIENA SU ŽIRNELIAIS, IMBIERU IR ANAKARDŽIO RIEŠUTAIS

VIŠTIENA SU ŽIRNELIAIS, IMBIERU IR ANAKARDŽIO RIEŠUTAIS

balai:9
 man labai patiko, o ypač anakardžio riešutai pridėjo gerą skonį:)
šaltinis: JI24.lt
3 asmenim



PRODUKTAI:

1 vištos krūtinėlė
3 svogūnai
2 skiltelės česnako
20g imbiero
75g paprikos
80g šaldytų arba šviežių žirnelių
50g anakardžių riešutų
2 v.š sojų padažo
aliejaus
2 a.š sezamų aliejaus

KAIP GAMINTI:

1.  Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudėkite smulkintus česnakus, imbierą bei pjaustytus svogūnus ir keletą sekundžių maišant viską apkepkite.
2. Tuomet sudėkite pjaustytą vištieną (pirmiausiai ją pamarinuokite sojos padaže) ir apkepinkite, kol vištiena apskrus.
3. Vėliau sudėkite pjaustytą papriką ir maišant dar pakepinkite keletą minučių. Poto dėkite žirnelius bei riešutus ir maišant dar pakepinkite apie 2 minutes.
4. Galiausiai supilkite sojos padažą ir sezamų aliejų

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą