2013 m. sausio 15 d., antradienis

RYŽIŲ PUDINGAS

RYŽIŲ PUDINGAS

Balai:9 
 galima sakyti identiškas parduotuvėse parduodamai ('Mano ryžių košė' nepamenu tikslaus pavadinimo). Man asmeniškai labiau patiko šiltas pudingas nei šaltas.

Šaltinis: JI24.lt
4 asmenims


PRODUKTAI:

600ml pieno
300ml grietinėlės
100g ryžiai (trumpagrūdžiai)
3 v.š cukraus
1v.š kedrinės pinijos (nedėjau)
1 citrinos tarkuota žievelė
1 a.š cinamono
1 a.š vanilės

KAIP GAMINTI:

Pieną užvirinkite, pagardinkite vanilės esencija, supilkite grietinėlę, suberkite ryžius, uždenkite ir ant labai mažos ugnies virkite 20 min.
Suberkite cukrų, cinamoną ir virkite dar 20 min. Į karštą pudingą suberkite citrinų žieveles ir riešutus.
 Ataušusią masę išdėliokite į deserto indelius ir mažiausiai 2 val. palaikykite šaldytuve.

Skanaus:)

1 komentaras: