2013 m. vasario 19 d., antradienis

KUMPIO SALOTOS SU BRAŠKĖMIS IR RIEŠUTAIS

KUMPIO SALOTOS SU BRAŠKĖMIS IR RIEŠUTAIS

balai:9
šaltinis: ji.lt




PRODUKTAI:

Braškės: 6 vnt. (didelės šviežios)
Riešutai: 50 g (saujelė mėgstamų (kedrinių pinijų, migdolų drožlių))
Gražgarstės: 20 g (saujelė lapelių)
Kumpis: 2 riekės (vytinto)
Sūris: 1 vnt. (gabalėlis brandinto)
Klevų sirupas: 1 arbat. š. (užpilui)
Aliejus: 2 valg. š. (užpilui)
Citrinos: 1 vnt. (pusės citrinos sulčių užpilui)
Juodieji pipirai: 1 žiupsnelis (pagal skonį, šviežiai maltų, užpilui)
KAIP GAMINTI:
1. Salotas nuplaukite, nusausinkite, išdėliokite lėkštėse.
2. Ant viršaus dėkite braškių ir kumpio griežinėlių, berkite sūrio drožlių ir sausoje keptuvėje skrudintų riešutų.
3. Salotas apliekite padažu, paruoštu iš nurodytų ingredientų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą