2013 m. vasario 2 d., šeštadienis

VIŠTIENOS VĖRINUKAI SU KARIU IR IMBIERU

VIŠTIENOS VĖRINUKAI SU KARIU IR IMBIERU

balai:8
šaltinis:ji.lt
6 asmenims
 mums kažko trūko....į padažiuką gal įspausčiau citrinos. Šiaip gal kitą kartą tokio padažiuko nedaryčiau....Kaip sakant skonio reikalas :)


 


PRODUKTAI:

500 g vištiena 
3 a.s kario
150 g jogurto
1a.s imbiero
4sk česnako
1a.s aitriosios paprikos
druskos
juodųjų pipirų     

KAIP GAMINTI:

1. Vištieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite gabalėliais ir sumeskite į dubenį.
2. Česnakus nulupkite, susmulkinkite. Imbierą nulupkite, sutarkuokite smulkia trintuve.
3. Jogurto indelį iškratykite į dubenėlį ir sumaišykite su smulkintais česnakais, tarkuotais imbierais, kariu ir aitriosios paprikos milteliais. Pasūdykite, pagardinkite šviežiai tarkuotais juodaisiais pipirais. Marinatą užpilkite ant vištienos ir gerai išmaišykite.
4. Indą uždenkite ir bent parą marinuokite.
5. Marinuotus vištienos gabalėlius suverkite ant iešmelių. Jei naudosite medinius, nepamirškite jų pamirkyti vandenyje.
6. Kepkite įkaitintoje kepsninėje apie 10–12 min.
7. Valgykite su keptomis bulvėmis ir vaisiniu jogurto padažu. Jį paruošite 3 skilteles česnako sumaišiusi su 300 g natūralaus jogurto ir šaukšteliu apelsinų džemo.

 Skanios vakarienės :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą