2013 m. vasario 9 d., šeštadienis

TRIKAMPĖLIAI SU KREVETĖM

TRIKAMPĖLIAI SU KREVETĖM

balai:10
išpradžių aš nupjausčiau batono plūtelias, bet taip suspaudus trikampėlius, batonas tiesiog sulūždavo.
šaltinis:ji24.lt


PRODUKTAI:

kelių riekių (jų kiekį paskaičiuokite pagal žmonių skaičių) kvadratinės baltos sumuštinių duonos,
medinių smeigtukų,
įdarui:
saujos marinuotų krevečių,
saujos kaparėlių,
saujos tarkuoto brandinto sūrio (kiekį vėlgi skaičiuokite pagal žmonių skaičių),
skiltelės smulkinto česnako,
 Provanso ar kitų mėgstamų žolelių prieskonių.

KAIP GAMINTI:

1. Baltos duonos riekes padalykite į du lygius trikampėlius.
2. Krevetes, kaparėlius, tarkuotą sūrį, česnaką ir prieskonius suberkite į dubenėlį. Jei mėgstate riebiau, galite dar įkrėsti šiek tiek majonezo. Viską gerai sumaišykite.
3. Ant kiekvieno duonos trikampėlio šaukštu dėkite krevečių, kaparėlių ir sūrio masės. Trikampėlį susukite ir persmeikite mediniu smeigtuku. Šitaip paruoštas užkandėles šaukite į orkaitę ir kepkite maždaug 10 min., kol išsilydys sūris.
4. Valgykite karštas. Šalia galite patiekti mėgstamo padažo. Paprasta, skanu, gražiai atrodo.

  

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą