2013 m. vasario 21 d., ketvirtadienis

MARINUOTI SALIERO STIEBAI

MARINUOTI SALIERO STIEBAI

balai: 8
kolkas vertinimą rašau tokį, nes marinavosi tik porą valandų, bet tikrai skanu. Tik kitą kartą vietoj acto naudočiau citriną.
šaltinis:http://medejos.blogspot.com.au/2013/02/marinuoti-saliero-stiebai-pickled-celery.html



PRODUKTAI:

0.25 stiklinės baltojo acto
0.25 stiklinės vandens
1 a.š. smulkios druskos
1.5 a.š. cukraus
2 saliero stiebai (pjaustyti plonais griežinėliais)

KAIP GAMINTI:

Visus produktus sumaišyti stiklainyje ir palikti šaldytuve mažiausiai valandai.
Kuo ilgiau laikysite salierą marinate tuo jis bus skanesnis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą