2013 m. vasario 21 d., ketvirtadienis

SALOTOS SU PIEVAGRYBIAIS, VIŠTIENA ir BRAŠKĖMIS

SALOTOS SU PIEVAGRYBIAIS, VIŠTIENA ir BRAŠKĖMIS

balai:8
 Man visgi skaniau su kumpiu:)
šaltinis:JI24.LT
4 ASMENIMS




PRODUKTAI:

Vištiena: 300 g (krūtinėlės)
Druska: 1 žiupsnelis (pagal skonį)
Pipirai: 1 arbat. š. (maltų; pagal skonį)
Pievagrybiai: 100 g
Braškės: 200 g
Moliūgo sėklos: 2 valg. š.
Salotos: 50 g (lapų)
Aliejus: 4 valg. š.

KAIP GAMINTI:

1. Krūtinėlės mėsą supjaustykite, pagal skonį pamarinuokite ir iškepkite ant grotelių. Iškepusią vištieną susmulkinkite.
2. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais, apibarstykite druska ir iškepkite ant grotelių.
3. Lėkštę išklokite salotų lapais. Ant jų išdėliokite vištieną, grybus, moliūgų sėklas ir į 4 dalis supjaustytas braškes.
4. Salotas galima maišyti su majonezu, citrinos sultimis, arba šlakeliu aliejaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą