2013 m. gegužės 14 d., antradienis

GAMINA GINTARĖ:)-JAVAINIŲ BATONĖLIAI SU AVIŽINIAIS DRIBSNIAIS

JAVAINIŲ BATONĖLIAI SU AVIŽINIAIS DRIBSNIAIS

balia:10
Puikus užkandis. Net ir vienas batonėlis be galo sotus.
šaltinis: knyga "Nesudėtinga dieta:
apie 30 batonėlių
viena porcija: 103kcal




PRODUKTAI:

150g džiovintų vaisių
70g razinų
100g sviesto
3v.š medaus
200g avižinių dribsnių
50g kapotų migdolų
50g kokoso drožlių
100g rupaus malimo kvietinių miltų
1a. š kpimo miltelių

KAIP GAMINTI:
  1. Džiovintus vaisius ir razinas užpilkite karštu vandeniu ir [palikite, kol išbrinks.
  2. Nusausinkite ir supjaustykite kubeliais.
  3. Sviestą ir medų ištirpinti.
  4. Į sviesto ir medaus masę supilkite visus kitus ingridientus ir pjaustytus vaisius.
  5. Imkite po šaukštą tešlos, suvoliokite į rutuliuką ir formuokite 2cm plocio ir 5cm ilgio batonėlius.
  6. Kepti orkaitėje apie 20min 180C. (jei su ventiliatoriumi 160C)
  7. SKANAUS

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą