JAVAINIŲ BATONĖLIAI SU AVIŽINIAIS DRIBSNIAIS
balia:10
Puikus užkandis. Net ir vienas batonėlis be galo sotus.
šaltinis: knyga "Nesudėtinga dieta:
apie 30 batonėlių
viena porcija: 103kcal
PRODUKTAI:
150g džiovintų vaisių
70g razinų
100g sviesto
3v.š medaus
200g avižinių dribsnių
50g kapotų migdolų
50g kokoso drožlių
100g rupaus malimo kvietinių miltų
1a. š kpimo miltelių
KAIP GAMINTI:
- Džiovintus vaisius ir razinas užpilkite karštu vandeniu ir [palikite, kol išbrinks.
- Nusausinkite ir supjaustykite kubeliais.
- Sviestą ir medų ištirpinti.
- Į sviesto ir medaus masę supilkite visus kitus ingridientus ir pjaustytus vaisius.
- Imkite po šaukštą tešlos, suvoliokite į rutuliuką ir formuokite 2cm plocio ir 5cm ilgio batonėlius.
- Kepti orkaitėje apie 20min 180C. (jei su ventiliatoriumi 160C)
- SKANAUS
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą