2013 m. gegužės 22 d., trečiadienis

MAKARONAI SU ARRABBIATA PADAŽU IR ŽIRNELIAIS

MAKARONAI SU ARRABBIATA PADAŽU IR ŽIRNELIAIS

balai: 10
man, kaip makaronų mylėtojai labai skanu :)
šaltinis: knyga"Nesudėtinga dieta"
4asmenims 



PRODUKTAI:

300g šaldytų žirnelių
400g makaronų
druskos
30g pomidorų tyrės
1 v.š pomidorų padažo
2 v.š kaparėlių
2 v.š alyvuogių aliejaus
pipirų
žiupsnelio cukraus
1 raudonoji aitrioji paprika
petražolių
80g alyvuogių
40g parmezano
česnako

KAIP GAMINTI:
  1. Žirnelius paviriau apie dešimt minučių.
  2. Išvirti makaronus.
  3. Sukapoti česnako skiltelę ir sudėti į pomidorų tyręir pomidorų padažą.
  4. Į padažą sudėti kaparėlius ir alyvuogių aliejų.
  5. pagardinkite druska, pipirais ir cukrumi.
  6. Aitriąją papriką susmulkinti ir įmaišyti į tyrę.
  7. petražoles sukapoti.
  8. Sumaišyti pomidorų tyrę, makaronus, alyvuoges ir žirnelius.
  9. Apibarstyti parmezanu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą