2013 m. gegužės 22 d., trečiadienis

KALAKUTIENOS KEPSNYS SU TROŠKINTAIS SVOGŪNAIS

KALAKUTIENOS KEPSNYS SU TROŠKINTAIS SVOGŪNAIS

balai: 8
šaltinis: knyga "Nesudėtinga dieta"
4 porcijos

 

PRODUKTAI:

Kalkutienos
druskos
pipirų
žiupsnelis Kajeno paprikos
žiupsnelis kario
2v.š alyvuogių aliejaus
400g svogūnų
2 v.š pomidorų tyrės
8 v.š baltojo vyno
1 a.š raudonėlio
2 pomidorai
laiškinio česnako

KAIP GAMINTI:
  1. Kalakutienos gabaliukus paprieskoninti (druska, pipirai, kajeno paprika, karis) ir iškepti ketuvėje.
  2. Svogūnus supjaustyti plonais griežinėliais, pakepinkite.
  3. Supilkite pomidorų tyrę, baltąjį vyną ir patroškinkite.
  4. pagardinkite raudonėliu, druska, pipirais ir kariu.
  5. Pomidorus supjaustykite smulkiai ir įmaišykite į svogūnų masę.
  6. Patierkiant apibarstykite laiškiniu česnaku.
  7. skanaus:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą