KALAKUTIENOS KEPSNYS SU TROŠKINTAIS SVOGŪNAIS
balai: 8
šaltinis: knyga "Nesudėtinga dieta"
4 porcijos
PRODUKTAI:
Kalkutienos
druskos
pipirų
žiupsnelis Kajeno paprikos
žiupsnelis kario
2v.š alyvuogių aliejaus
400g svogūnų
2 v.š pomidorų tyrės
8 v.š baltojo vyno
1 a.š raudonėlio
2 pomidorai
laiškinio česnako
KAIP GAMINTI:
- Kalakutienos gabaliukus paprieskoninti (druska, pipirai, kajeno paprika, karis) ir iškepti ketuvėje.
- Svogūnus supjaustyti plonais griežinėliais, pakepinkite.
- Supilkite pomidorų tyrę, baltąjį vyną ir patroškinkite.
- pagardinkite raudonėliu, druska, pipirais ir kariu.
- Pomidorus supjaustykite smulkiai ir įmaišykite į svogūnų masę.
- Patierkiant apibarstykite laiškiniu česnaku.
- skanaus:)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą