MORKŲ IR OBUOLIŲ UŽTEPĖLĖ SU GRŪDĖTĄJA VARŠKE
balai:8
Obuolys mano buvo saldus, tad manau daug geriau būtu naudoti rugštesnį obuolį:) Aš gaminausi iš pusės obuolio ir pusės morkos, tikrai nemažas kiekis gavosi.Pusryčiam per akis :)
šaltinis: knyga" Nesudėtinga Dieta"
4 porcijos
1porcija: 154 kcal (8g baltimų, 6g riebalų, 15g angliavandenių)
PRODUKTAI:
2 vnt obuolių
2 a.š citrinsos sulčių
2 vnt. morkų
150g grūdėtosios varškės
50ml grietinėlės (nenaudojau, nes grūdėta varškė buvo su grietinėle)
druskos
pipirų
pipirinės (neturejau)
KAIP GAMINTI:
- Obuolius nulupti ir sutarkuoti.(apšlakstyti citrisnos sultymis)
- Sutarkuoti morkas.
- Grūdėtąją varškę sumaišyti su obuoliais ir morkomis.
- Grietinėlę išplakti iki standumo ir sumaišyti su varške, obuoliu ir morka.
- Pagardinti prieskoniais.
- Tiekti su duona.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą