balai: 10
tai vienas iš tų pyragų, kuris mūsų šeimoje TOPINIS:)
šiek tiek skiriasi nuo originalo, sumažinom sviesto kiekį, padidinom varškės ir persikų kiekį:) žodžiu be galo skanus :)
PRODUKTAI:
Tešla:
3
st. Miltų
200g sviesto
3
v.š cukraus
5
kiaušinio tryniai
3
a.š kepimo miltelių
Kremas:
1kibirėlis varškės (Turek) (ne visiškai visą sunaudoti)
1
kiaušinis
10g
vanilinio cukraus
2
šaukštai krakmolo arba 1 pokelis budi miltelių
100g
sviesto (ištirpinti) (mes nenaudojam )
0.5
stiklinės cukraus
Kremas II
5
baltymai
0.5
stiklinės cukraus
apie 2 skardines persikų (priklauso nuo skardos dydžio)
KAIP GAMINTI:
- Tešla: Viską sumaišyti ir palikti šaldytuve vieną valandą.
- Kremas: Visus produktus sumaišyti ir gerai išplakti.
- KremasII: Baltymus išplakti su cukrumi.
- Tešlą padalinam į dvi dalis. vieną tešlos dalį išklojam skardoje.
- Ant tešlos sudedam varškės vasę.
- Varškės masę apdedame pjaustytais persikais.
- Ant persikų supilame plaktus baltymus.
- baltymus aptrupinam likusia tešla.
kepti 40min 200C - Skanaus:) (šį kartą , visa tešla buvo sunaudota pagrindui, tad nebuvo baltymų sluoksnių)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą