2013 m. kovo 27 d., trečiadienis

KEPTAS JOGURTAS

KEPTAS JOGURTAS

balai: 9
Puikūs pusryčiai, tik man trūko šviežių uogų :) laukiam vasaros :)
šaltinis:http://skaniosdienoss.wordpress.com/2013/01/22/keptas-jogurtas/



PRODUKTAI:

4 kiaušiniai,
50 ml medaus, 
250 ml tiršto natūralaus jogurto,
pusė vanilės lazdelės sėklų (arba 1 a. š. vanilės ekstrakto),
1 v. š. kukurūzų krakmolo,
dvi saujos mėgstamų uogų,
miltelinio cukraus.

KAIP GAMINTI:

1. Dubenyje išplakite kiaušinius. Sudėkite medš, jogurtą, vanilės sėklytes, kukurūzų krakmolą ir dar kartą gerai išplakite. 
2. Viską supilstykite į nedidelius kepimo indelius.
3. Indelius sustatykite į skardą, pripiltą tiek karšto vandens, jog semtų 3/4 indelio. 
4. Kepkite 180′C 20 – 30 min. Originaliame recepta nurodyta 15 – 20 min., tačiau man tiek neužteko. Kepti tol, kol jogurto masė sustandės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą