balai:8
mums buvo per rūgštu, gal reiktų spausti mažiau sulčių...
šaltinis: ji24.lt
PRODUKTAI:
Vištiena: 400 g (viščiukų blauzdelių mėsos)
Pievagrybiai: 200 g
Svogūnai: 1 vnt. (didelis)
Grietinėlė: 150 ml (riebios)
Druska: 2 žiupsnelis (po žiupsnelį vištienai įtrinti ir marinatui)
Juodieji pipirai: 2 žiupsnelis (po žiupsnelį šviežiai maltų vištienai įtrinti ir marinatui)
Aliejus: 50 ml (kepimui)
Imbierai: 20 g (nedidelis gabalėlis šaknies - marinatui)
Aitrioji paprika: 20 g (nedidelis gabalėlis - marinatui)
Česnakai: 2 skiltelės (marinatui)
Grūdėtosios garstyčios (marinatui) 1 arbat. š.
Citrinos: 1 vnt. (1 arbat. š. sulčių - marinatui)
Apelsinai: 1 vnt. (sulčių - marinatui)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą